Dåit

Dåit ble født i Alvrbush for 60 år siden. Moren;Ina-Nup og faren;Swiffer var litt anderledes en de andre alvene. De eksprimenterte litt med droger så lille Dåit ble født med adhd. I tillegg kalte de han Dåit, som er et skjellsord på alvisk. Dette førte til at Dåit ble et mobbeoffer som liten, og da han var 30 dro han fra skogene for å søke lykken et annet sted.

Hos menneskene ble han sett på som eksotisk, men aldri helt akseptert. Så han sparte til langt hår for å skule ørene og begynnte med løsbart. Etter 10 år blandt mennesker skjønte han at han vill leve lenger enn sine menneskevenner, så han kom på en grei plan for å livnære seg. Han giftet seg med gamle damer og overtok arven når de døde. Dette fungerte bra første gang, men sist gang giftet han seg med en adlig enke i Fallby. Barna hennes som hadde kontakter i byen var ikke særlig glad i Dåit da moren døde, og mer eller mindre skjeppjaget Dåit ut av byen med sheriffens velsignelse. Dette førte til at Dåit må ligge lavt noen år.

Mennesker glemmer jo fort. Så Dåit dro nordover hvor han hørte om Fort Tremmel. Et perfekt lite sted hvor han kunne syssle med litt jakt og fiske til han igjen kan dra til en by og gifte seg på ny.

I den senere tid har Dåit fått mer selvtillitt. Han er fortsatt feg grunnet lav smerteterskel, men skjønner at han er en flink scout, iallefall flinkere enn menneskene. Livet har forandret seg. Mye penger renner inn i pouchen etter noen dagers arbeid. Hvorfor bry seg om gamle damer når man henger med adelen uansett og har lomma full av gryn. Drepe ting på avstand er uansett god stemning.

Her om dagen møtte Dåit sine foreldre, som hadde svingt seg opp. De hadde startet en flower power cult. Og de kunne informere om en lillesøster ved navn Kiruna

“Tror du jeg får noe penger for dette øret” “Jeg er snart tom for piler”

Forholdsvis stor kølle. I forhold til en gjennomsnittshest.

Magisk utstyr:

Hide +1 bloodcut:daily resit all 10 until end of next turn.

Kølle slapp 20 stiv 1 Balle 10

kallmark/pcer/dait.txt · Last modified: 2018/12/17 13:19 (external edit)
CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0