Rafn (død)

Rafn, 24 år gammel og sønn av ukjent far (men det er sagt at han ligner svært på Haltepinken en gammel speider på fortet som ar kjent for sitt dame lag og elendige speider evner, etter å ha blitt sparket i hodet av en skjendet hest er ikke lenger Haltepinken helt med og henger oftest ved En av Fort Tremmels to vannhull Den tapte Lykke.

Moren heter Shantall og er tidligere gledespike, nå en eldre gledesdame som bruker dagene på å reise fra tømmerhytte og koie til ja du gjettet det tømmerhytte og koie, for å bringe litt varme til en og annen klam laks. Hun kom gravid til Fort Tremmel i håp om at Rafn skulle bli den første fødte i byen for Baron Bogar Tremmel hadde lovet en belønning til fortets første fødte for å få litt fart på innbyggertallene.

Men Rafn kom ikke tidsnok og har etter fødslen blitt sett på som et stort nederlag av moren. Det kan nevenes at den første fødte het Gloria (datter av Solveig), en utrolig vakker ung dansepike ved Solveigs Vertshus som ligger rett utenfor Fortet. Vertshuset var en gave til Solveig som premie for fødselen.

Som ufaglært og fattig, og av de lavere klasser ga moren gutten nanvet Rafn (hun prøvde å kalle han ravn, men var ikke skriftlærd, stakkar).

Man skulle tro at løpet var kjørt for den unge mannen men med sin livsglede er han en populær figur i nærmiljøet, alltid med et smil på lur.

Nøkkelord; han er en karismatisk jævel, glad i ting som glinser stjeler som en ravn, og siden han blir litt likt av baronen får enkle straff arbeider (slik at han kan være borte fra kampanjen nå og da) lojal hyggelig, livsappetitt kjekk og treningsnarkoman og alltid enig med sine venner.

One-liners

  • Det sier du bare fordi jeg har 6 pack.
  • Nei jeg slikker meg ikke om munnen fordi jeg er sulten men fordi du ser digg ut.
  • Jeg hadde ikke tenkt til å låne den…. jeg hadde tenkt til å stjele den.
  • Du brukte den jo aldri selv.

Sist sett på vei inn i en rift til Skuggfall.

kallmark/pcer/rafn.txt · Last modified: 2018/12/17 13:19 (external edit)
CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0