Raser

Mennesker, objektivt sett

Kontinentet preges av agressive og ekspansive mennesker. De fleste PCer munchkin-tyner selvsagt allikevel en annen rase. De fleste PCer vil nok være mennesker.

Raser, sett fra menneskers ståsted

Mennesker

Mennesker har forkjørsrett.

Halflings

Halflings lever innimellem humans, men er svært uglesett fordi de er hyppige offere for sykdommen goblish, som transformerer halflings til goblins.

Tieflings

Menneske med en dæsh demon. Karismatiske jævler. Disse lever blant mennesker, men det er ikke så mange av dem og hver enkelt må jobbe hardt for å kvitte seg med “svinepels”-stempelet. Et barn av tiefling + human blir alltid tiefling.

Dragefolket

Så godt som alt dragefolk ble heldigvis utryddet i imperie-tiden!

Robuster

Golem-aktig rase opprinnelig konstruert for krigføring. De har som regel enkle instinkter. I Kostes er det lagt ned midlertidig forbud mot produksjon av nye robuster til man har fått nummerert alle eksisterende eksemplarer.

Det er usikkert hvem som lagde disse først, men de sikkert er det at de ble brukt under imperietiden i krig mot dragefolket og dverger.

Trenger hverken mat eller drikke, og bare 4 timers hvile i døgnet.

Eldar

Eldarene holder til i en diger skog vest. Egoistiske, sutrete og suspekte.

Alver

Alver er sikkert bare lakeier av de snobbete Eldarene.

Halv-alver

Halvt lakei, halvt menneske. Evig bastard.

Dverger

Dverger i nord. Tidligere en stolt rase, men Tsaren er død og endeløse interne konflikter har redusert dvergene til kranglende kjerringer.

Stort sett det eneste dvergene har å by på, er skikkelig stål. Noen få gamlinger vet fortsatt hvordan man bygger solide ting av stein.

Duergarer

De av dvergene som er svarte eller grå i huden. Visstnok medlem av samme rase som de hvite dvergene, men har visstnok divergert etter at de var slaver av en grusom monster-rase langt nede i dypet.

kallmark/raser.txt · Last modified: 2018/12/17 13:19 (external edit)
CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0