Fort Tremmel

Gjenetablert i L274 av Baron Bogar Tremmel og Lenny Tremmel. Bygget på ruinene av et dvergisk keep som ble knust under imperietiden. Fort Tremmel ligger godt inni fjellområdet Stondane, som ligger i nordvestre hjørne av Kallmark.

Det som er bra med Fort Tremmel, er at det ligger på en øy akkurat der hvor to strie elver kommer sammen for å skumme videre sydover. Her har Grevinne Lenny Tremmel etablert en tollstasjon som tar betalt for alle varer som fraktes sydover. Dette er stort sett jernbarrer av høy kvalitet, samt noe sølv og noe grønnsaker (primært dvergpotitt og viddeløk).

Det som er dårlig med Fort Tremmel er at det er en kald, sur og forblåst plass; kaldt og vått om sommeren, kaldt og vått om vintern. Stedet er kun bebodd av et par-tre hundre personer og det er nesten to ukers reise til Garros, nærmeste landsby. Barn som vokser opp her blir ofte gode til å svømme, klatre og klare seg i fjellene. Men de blir som regel ikke fullt så gode innen heraldikk, historie og akademia. Innbyggerne driver stort sett med sanking, fisking, håndverk, handel, eller jobber i Grevinnens tjeneste.

kallmark/steder/fort_tremmel.txt · Last modified: 2018/12/17 13:19 (external edit)
CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0