Oppgaven

Dere bor i arbeider bydelen. Dere bor i et to etasjes hus. I første eller andre etasje. Hvem bor i den andre etasjen? Dere har fire naboer. Hvem er det? Hva heter de og hvor jobber de? Dere har jobbet i en med hos Inventrix. Sjefen heter Leonardo Vice. Under seg har han tre medhjelpere. Pillfure, som er en gnom. Sirilill, human female. Metaxa Bloksonox, human male. Hvis dere vil kan dere også lage en situasjon eller relasjon med en av dem i løpet av mnd.

Hvilken etasje?

Morsomst om vi bor i 1. etg, for da må naboene passere oss før de går opp. Da er det lettere å treffe på mennesker. Hvis vi bor lengst vekk fra inngangen, møter vi færre folk, hvis vi henger hjemme.

Fire naboer

Nabo 1: Evgeniev Artemic Evgeniev liker at det er stille om natten midt i uken. Han sover regelmessig, bortsett fra når han blir kvitt tønner. Han klager ikke så mye, men katten hans hopper gjerne inn i vinduet til folk som gjør mer spennende ting, enn Evgeniev om natten.

- Vi veit ikke helt hva han holder på med, men det handler om døde dyr. (Ofte eksotiske.) Evgeniev er forøvig alltid smilende og nynner på en eller annen østeuropeisk melodi. På slutten av uka dukker det opp noen flere av dem, da gauler og skråler de utover natta og det skjer at noen av dem sovner i gangen, eller spyr i bakgården.

Han bærer stadig kadavre inn i leiligheten. Og det stinker av de tønnene han bærer ut. Alltid har han noen tønner stående utenfor (eller i bakgården). Katta hans tisser utenfor døra vår, Perrin mener det er hver gang det har vært Orc’er i oppgangen (eller insert rase som Tor skal spille :wink: ) . Han kan være en fyr som jobber med utstoppede dyr, men Evgeniev kan også drive med å animere døde dyr, kanskje høster (hoarder) han noen spesielle kroppsdeler, kanskje koker han lim og ekstrakter av beina som en annen Alkemist? Vi veit ikke. Det lukter alltid rart av sprit, damp av noe syrlig (men ikke nødevendigvis vondt) ut fra kåken hans. Det er ikke så stort der.

Rørene til Evgeniev Det er blitt installert en masse rør inn i kåken fra utsiden av veggene. Noen rør er varme og damper om natten, noen er kalde og rimer på dagen. Vi tror det er et badekar i kåken. En gang forrige uke, så hørte vi det skvulpa og så kom det drypp ned til 1. etg. Det ble en del klager.

Nabo 2: Emma

Emma, human female, 55 år, kom til Paradiso sammen med dattern sin Woosa (halv—hobbit) fordi dattern hadde fått en gunstig kontrakt med et The Eye. Woosa er stort sett ute i felten mens Emma jobber nesten døgnet rundt i Ekmekk, en populær kiosk nede ved brygga som selger grilla makrellfilet skvist mellom to brødblingser.

Emma oser av frityrfisk og klager mye over at dattera ikke kommer innom ofte nok på besøk, selv når hun er i byen. Hun er ikke sen om å be unge, sterke menn om en håndsrekning og har et tydelig godt øye til Perrin - sytingen hennes pleier å stilne når han er i nærheten.

Nabo 3: Kræz og Knugern

Kræz er menneske og Knugern er dverg. Disse gutta jobber som dørvakter på Kram Los, en travel og upretensiøs kneipe rettved handelstorget. De sover om dagen, jobber på natta og henger en god del på den felles takterrassen vår og drikker gjære druesprit. Kræz skryter ofte av at »Knugern har så jæææævlig peil på spenn» så Gambroneus mistenker at Knugern driver med noe illegal pengeutlåning.

## Inventrix hjelpere

### Pillfure, som er en gnom

### Sirilill, human female

### Metaxa Bloksonox, human male

### Hetti, Netti og Letti - De fargerike, løse fugler ?

### Postbudet og budbringeren. Trenger å sove om natten. Klager på alle som bråker om natten (alle de andre naboene)

### Stifinnerne og bærerne som er en stor familie hvor alle er over 2.20 meter høye

paradiso/start.txt · Last modified: 2018/12/19 16:20 by eidsem
CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0