Sommerhoffet

Vi er i Fefjord (Faery). Enkelte mektige beboere har merket at magien har begynt å svinne. Våre helter blir sendt til Realplanet for å finne ut om det årsaken til dette kan ligge der.

Utkast til PCer

Goblin paladin Snudd ryggen til sine onde gjerninger og venner. Kun sjeldne tilbakefall. Mye dårlig samvittighet. Elsker å sloss med polearm.

Kentaur ranger Svak for rosa og ponnier, ellers rask og brå og nyter å trampe ned ting. Sikker på at egen sixpack er penest i landet her, og litt usikker på egen legning.

Pixie wizard Begavet, men engstelig for magisk indusert fatigue; liker derfor scrolls, wands og annet med charges. Tryllestøv kan få andre til å fly, glemme noe eller dispelle magi. Ørlitte grann sadist.

Alv fighter Kjendis sumobryter. Har bodd flere år på Realplanet og reklamert for sushi-kjeden Wong-fu. Langsom og stødig type. Liker å sitte, men setter seg ofte på ting som ikke tåler vekten.

Sprite rogue Nysgjerrig, nesa-si-oppi-alt. Prater med dyr og trær. Syns pattedyr er teite, de skal bare suge pupp. Langt hår, alltid satt opp med hårruller (av kongler eller knokler, avhengig av humør).

Gnom artificier Total magic item geek, hydr hydr. Vet at teknologi bare er en form for magi. Takler stress dårlig.

Troll orakel Sitter gjerne stille og funderer. Stortrives i tuneller og under broer. Sovende snikmorder for Vinterhoffet.

sommerhoffet/start.txt · Last modified: 2018/12/17 13:19 (external edit)
CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0